Programok

E-bike és roller tesztpálya

A 600 négyzetméter területű tesztpálya a kiállítás teljes ideje alatt üzemel és ingyenesen lesz lehetőség különböző rollerek és e-bike-ok tesztelésére, kipróbálására. A pálya használatához bukósisakot biztosítunk.

Energetikai tanácsadás

Az e-Mobility Show-n a látogatóknak a helyszínen ingyenes energetikai tanácsadás biztosított. Az érdeklődők a Magyar Mérnöki Kamara mérnökeitől első kézből udhatják meg,

• milyen eszközökkel csökkenthető a napi energia felhasználásuk,
• hogyan érdemes korszerűsíteni otthonukat,
• vagy éppen hogyan tudják csökkenteni háztartásuk öko-lábnyomát.

Ha kérdésed merülne fel otthonod energia felhasználásával kapcsolatban, látogass ki az eseményre és keresd az MMK szakembereit az eMobility Show standon.

Tanácsadás elektromos autók választásához

Elektromosra cserélnéd autódat, de nem todod, hogy melyik meghajtási mód és típus illik leginkább a felhasználási igényeidhez? Nem tudod mennyibe kerül egy elektromos autó fenntartása? Mennyire környezetbarát egy elektromos autó? Látogasd meg a Budapesti Műszaki Egyetem standját, ahol a Zöldkerék költségkalkulátorral minden felmerülő kérdést segítenek tisztázni.

Kölyökpark

Kisgyermekkel érkezők figyelmébe ajánljuk, hogy szükség esetén a gyermekfelügyeletet a Kölyökpark biztosítja 150 négyzetméteres játszóházzal a rendezvényen. A belépő magában foglalja a játszóház használatát, ahol QUADRO tervező és építőjátékkal, babasarokkal, GONGE mozgásfejlesztő játékokkal várjuk a legkisebbeket. Amíg a szülők nézelődnek, tesztelnek, profi kezekben lesz a gyermekük.

FENNTARTHATÓSÁGI WORKSHOP

Számoljuk ki együtt a saját környezetterhelésünket, kibocsátásunkat! Nézzünk utána együtt, hogy melyik fogyasztói szokásunkkal mit idézünk elő! Egy egyórás foglalkozás, ami kiterjed a közlekedés, a táplálkozás, fűtés és a tárgyak, eszközök használata által előidézett üvegházhatású gázkibocsátásra. A workshop által objektív betekintést nyerünk, hogy melyik fogyasztói szokásunkkal okozunk nagy szennyezést és hogy mivel tudunk igazán nagy léptékű változást előidézni. A foglalkozás során a fő fókusz a rendelkezésre álló lehetőségeken van, mintsem a minket hátráltató tényezőkön.